o mně

Jmenuju se Zdeněk Bláha, je mi 25 let a bydlím v Brně.

V současnosti studuju navazující magisterský obor na KISKu, kam jsem se dostal možná tak trochu náhodou (jako spoustu věcí, co se mi děje v životě). Na bakalářském stupni jsem byl na žurnalistice a češtině, kde jsem získal bezpočet zajímavých informací o tom, jak fungují média a jazyk.

Mám pětiletou německou boxerku Noru, která se narodila stejný den jako já, jen o 20 let později (což je hezká shoda náhod). Jak důležitou roli hraje v mém životě lze poznat z galerie telefonu, kde za posledních pět let stěží najdete něco jiného.

Baví mě trávit čas s přítelkyní a společnými aktivitami se s ní navracet do dětských let (ať už výlety po okolí, malováním kamínků, vyřezáváním dýní, skládáním puzzle nebo hraním her na Nintendu Switch).

Málokdy mě uvidíte bez sluchátek v uších, ve kterých mi hraje cokoliv od Louise Armstronga přes Rolling Stones až po Billie Eilish nebo několik podcastů. V poslední době ujíždím na lo-fi playlistech. Kromě toho se od minulého roku učím jezdit na skejtu (kéž bych už zvládl aspoň vyskočit).

Design a site like this with WordPress.com
Začít